WOK TO WALK LEIDSESTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 237 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok to Walk Leidsestraat. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 6:33 I ordered: Two things. & one of them; € 15,10 Eiernoedels, Tofu, Champignons, Pak choi, Broccoli, Hong Kong - Zoet en zuur Didn’t had any pak Choi and didn’t had any tofu in it.. And almost no mushroom&brocoli Paid to much for nothing!
13 jan 2024 om 13:38 I forgot to include meat when I order today. So I had veggie version and it was delicious. Only one thing, Broccoli is abit raw for me :)
26 okt 2023 om 21:20 Eten lekker, porties varieren. Soms krijg ik een bak vol soms half bakje
18 sep 2023 om 20:16 Beste! Goede bezorger!
4 sep 2023 om 19:00 Food very tasty and delivery friendly. Excellent!!
27 aug 2023 om 21:43 Food was tasty and prepared well, delivery a little slow
27 jul 2023 om 16:46 Mijn 2e bestelling, tot nu toe smakelijk. Maar pas na 1:14 min bezorgd.. TE lang! Kzit op 7 min fietsen v jullie locatie. Via volgen zag ik een tussenstop naar n ander adres waardoor het naar mij nog langer duurde, niet handig. Bezorger vriendelijk
23 jul 2023 om 17:29 Het duurde 1:45 min voordat m’n eten er was en toen was het ook nog eens verkeerd. Ga hier dus niet meer bestellen!
20 jul 2023 om 20:33 Goed gevulde bak en lekkere smaak en goed warm. Vriendelijke, beleefde bezorger
12 jul 2023 om 9:19 twee bezorgingen op 1 avond allebei zonder de drankjes !@&%$
6 jul 2023 om 22:52 Wrong order
4 jul 2023 om 22:56 de eten was lekker blijf zo door gaan