WOK TO WALK LEIDSESTRAAT

WOK TO WALK LEIDSESTRAAT lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 184 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok to Walk Leidsestraat. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 22:10 Eten was dit keer veel lekkerder (meer smaak) dan voorheen. Alleen jammer dat er bij de rijstmaaltijd teveel groente in zat waardoor je bijna geen rijst zag.
20 jun 2022 om 19:36 Ander half uur moeten wachten tot mijn eten er was en ook nog is zo koud afgeleverd ! Voor het eerst zo iets meegemaakt heel jammer !!!
18 jun 2022 om 16:29 Only issue I noted vegetables with fried egg but they came without
10 jun 2022 om 18:20 Wat geleverd werd was helaas niet exact wat we besteld hadden. O.a. noedels ipv rijst.
7 jun 2022 om 21:48 Vroeger at ik hier heel vaak omdat het zoo lekker was maar ik gok dat er nu andere mensen daar werken omdat het nu heel anders smaakt. Walgelijk!! Zonde van mijn geld. Verkeerde saus ook. Heb paar happen genomen daarna prullebak. Jammer nooit meer!
23 apr 2022 om 20:52 My order was incomplete
5 mrt 2022 om 20:48 I received the wrong order! But I couldn’t correct it anymore because I ran out of time
2 mrt 2022 om 22:28 Heb nog niks gehad en wacht al meer dan 2 uur
27 feb 2022 om 21:39 Zo jammer, dat er een food tracker is dit 44 min aangeeft en dat men die net voor het einde wederom op 44 min reset. Om na 1:30 lauw warm/koud eten te ontvangen…ik bestel doorgaans vaker bij Wok to Wolk en dat is doorgaans erg lekker maar dit was…
17 feb 2022 om 20:49 Super en erg lekker, helaas wederom geen stokjes erbij geleverd.
15 feb 2022 om 22:14 Bezorg tijd was 2 uurtjes, volledige verkeerde bestelling. Zo teleurgesteld niet normaal. Heb altijd zulke gezeik met thuisbezorg. Laatste keer dat ik bestel!
15 feb 2022 om 9:45 Veel te lang gewacht, ruim anderhalf uur. Besteld om 18:40u en pas om 20:15u werd het bezorgd, terwijl het restaurant 5 minuten lopen is. Het eten was niet echt warm. Dit viel heel erg tegen en doen we niet meer voor €35 twee koude, late maaltijden.