WOK TO WALK LEIDSESTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 201 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok to Walk Leidsestraat. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 18:56 Ik wilde geen Ei door mijn noodles wat ik ook had aan gegeven maar helaas zat dit er wel doorheen.
25 jan 2023 om 19:24 Top service
11 jan 2023 om 12:54 The food is not that great to be honest, but mostly they charged me twice but I got only 1 delivery, they refuse to refund. Really bad service
20 nov 2022 om 16:40 Order :food quality- excellent Delivery (made a planning time request) : it was late by 15 min more.....
19 nov 2022 om 15:54 Food was tasteless.
29 sep 2022 om 19:08 Never received my order
24 sep 2022 om 22:37 Een van de twee maaltijden was niet wat we besteld hadden. Ik heb 3 berichten gestuurd maar heb geen reactie terug ontvangen. Heel slechte service dit!!!
21 aug 2022 om 14:25 Wonderful food as always and incredibly helpful staff!
2 jul 2022 om 22:10 Eten was dit keer veel lekkerder (meer smaak) dan voorheen. Alleen jammer dat er bij de rijstmaaltijd teveel groente in zat waardoor je bijna geen rijst zag.
20 jun 2022 om 19:36 Ander half uur moeten wachten tot mijn eten er was en ook nog is zo koud afgeleverd ! Voor het eerst zo iets meegemaakt heel jammer !!!